Våra Städtjänster

”DET FÖRSTA STEGET MOT ATT FÅ DET DU VILL HA UT AV LIVET ÄR ATT BESTÄMMA VAD DU VILL HA”. -BEN STEIN

Här kan du översiktligt läsa om de tjänster vi erbjuder,​

Veckostäd

Den hemstädning som vi kan hjälpa er att utför varje eller varannan vecka kallar vi för veckostädning. Processen börjar med ett hembesök där vi tillsammans med er går igenom vilken städhjälp som behövs i just din bostad.

Flyttstäd

Många tycker det är roligt spännande att gå vidare och ta nästa steg i livet. Självklart ska ni njuta så mycket det bara går- och låta oss vara behjälpliga vid flyttstädningen. Vi erbjuder fasta priser och flyttstäd med garanti. Skulle det vara några invändningar vid flyttstädet återkommer vi och rättar till.

Fönsterputs

Vi älskar rena och glänsande fönsterrutor och om du vill lägga tid på din hobby medens vi gör dina fönster riktigt blanka och skinande rena, har du kommit rätt. Vi älskar fönsterputsning och ser till att dina  fönsterrutor är fri från salt, stänk och smuts. Putsning sker både ut- och invändigt.

Storstäd

Behjärtansvärt´s storstädning innebär att vi genomför en grundlig rengöring av ditt hem. Innan vi utför en storstädning i ditt hem kommer  vi alltid ut på ett hembesök hos er, där vi tillsammans går igenom vad som behövs i just hos er.

Visningsstäd

 Går ni i tankar på att sälja och vill snygga till inför fotografering eller visning är?. Vi tror att när doftar gott och är rent resulterar detta i ett tilltalande intryck som ökar möjligheterna till en lyckad försäljning. Vi utför en grundlig rengöring av ditt hem.

Enstaka städ

Behjärtansvärt´s enstaka städning innebär att vi genomför en grundlig rengöring av ditt hem/lokal. Innan vi utför en storstädning i ditt hem kommer  vi alltid ut på ett hembesök hos er, där vi tillsammans går igenom vad som behövs just hos er.

Behöver ni hjälp i vardagen eller på jobbet?

Tjänsterna som är beskriva ovan är en del av de tjänster vi kan vara er behjälpliga med. Vi åtar oss även andra former av hushållsnära tjänster samt arbetsuppdrag mot företag. Kontakta oss så kommer vi snabbt svar på din förfrågan.

Stäng meny